top of page

    TATTOO  NEGA


 

 

Takoj po tetoviranju bomo zaščitili vašo tetovažo z uporabo inovativnega sistema poliuretanske medicinske folije, ki jo lahko odstranite po 48 urah oz. treh nočeh.

Folija je prilagodljiva, elastična, odporna na trganje. Je sterilna in ščiti tetovažo pred zunanjimi vplivi in bakterijami. Kljub temu koža skozi folijo lahko diha in s tem se hitreje suši in celi.

Brez problemov se z folijo tudi umivamo, saj je vodoodporna.

Tattoo se bo celil v sterilnem okolju pod folijo, zato v tem času dodatna nega ni potrebna!

Po odstranitvi foljie tatu umijte z mlačno vodo in antibakterjiskim milom.  Nežno ga posušite s papirnato brisačo in zelo na tanko namažite s kremo (BEPANTHEN  PLUS ). Tattoo pustite čimdlje na zraku.

 

Vsako jutro umijte tetovažo. Naslednjih 2-3 dni mažite s kremo dva/tri krat na dan. Mažite čim bolj na tanko s čimmanj kreme.

 

Tetovaže se vedno dotikajte s čistimi rokami.

Nosite čista, lahka in ohlapna oblačila iz bombaža. Koža naj diha in naj se oblačilo ne drgne ob mestu tetovaže. V primeru, da se tatu prime na oblačilo, zmočite pod tekočo vodo in previdno slecite.

Po nekaj dneh se na mestu tetoviranja pojavi srbenje. TO JE NORMALNO. Tetovaže ne praskajte ali drgnite.

Med tuširanjem je ne namakajte v vodi.

Ne povijajte z gazami!

V dveh tednih od izdelave tatuja, se izogibajte savni, toplicam in kopanju. 

Ne izpostavljajte se direktno močnemu soncu. Ne obiskujte solarija.

Kasneje v primeru sončenja ali solarija nujno vedno ščitite tetovažo in jo redno mažite z visokim sončnim faktorjem ( krema z UV filtrom nad 50, na prodaj v lekarnah).

V Lady Electric Tattoo Art uporabljamo izključno proizvode in barve, ki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso testirane na živalih - VEGANSKE.

  • lady electric tattoo video
  • White Facebook Icon
bottom of page